06 415 463 38 info@fivestargolf.nl
06 415 463 38 info@fivestargolf.nl
Les boeken

16 MEI Open Dag Golfbaan de Kroonprins Vianen

16 MEI Open Dag Golfbaan de Kroonprins Vianen - FIVE STAR GOLF 2de Pinksterdag: Kennismaken met golf was nog nooit zo aantrekkelijk... Wij willen u graag uitnodigen om 2de Pinksterdag naar onze Open Dag te komen op golfbaan De Kroonprins Vianen.

Tussen 11.00 en 16.00 uur kunt u zelf ervaren wat De Kroonprins u te bieden heeft. Golft u nog niet dan kunt u, onder professionele begeleiding, deelnemen aan een kennismaking met de golfsport. Golft u al wel? Dan kunt u die dag komen putten, chippen en ballen slaan. Elk uur zijn er rondleidingen over de golfbaan en de hele dag door zijn er activiteiten voor de kids.

Koffie of thee met iets lekkers voor u, limonade en een snack voor de kids maken uw kennismaking met De Kroonprins compleet. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Golf is een sport met een sterk sociaal karakter, waardoor snel nieuwe vriendschappen worden gesloten. Daarom nodigen wij u uit om niet alleen, maar samen met uw vrouw, man, kinderen of vrienden naar de baan te komen.

Tot maandag 16 mei! Golfbaan De Kroonprins Vianen Kruisweg 3a 4131 NX Vianen info@golfbaandekroonprins.nl